Dumanlar E-5’ten de görüldü

Küçükçekmece'de bir tekstil imalathanesinde çıkan yangın nedeniyle mahalleyi yoğun duman kapladı. E-5'ten görünen dumanlar, zaman zaman trafiği de etkiledi.Edinilen bilgilere göre olay, Sefaköy Beşyol Birlik Caddesi'nde meydana geldi. Caddede bulunan 4 ka

Dumanlar E-5’ten de görüldü

Küçükçekmece'de bir tekstil imalathanesinde çıkan yangın nedeniyle mahalleyi yoğun duman kapladı. E-5'ten görünen dumanlar, zaman zaman trafiği de etkiledi.

Edinilen bilgilere göre olay, Sefaköy Beşyol Birlik Caddesi'nde meydana geldi. Caddede bulunan 4 katlı bir binanın en üst katındaki tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın binanın çatısına da sıçradı. Yangına Sefaköy, Bakırköy, Avcılar ve Florya itfaiye grupları müdahale etti. Yangın nedeniyle mahalleyi yoğun duman kapladı. Bazı vatandaşların evlerine eczaneden aldıkları maske ile gittikleri görüldü.

İtfaiyenin çalışmasıyla kontrol altına alınan yangın, E-5 trafiğini de etkiledi. Yangın nedeniyle E-5'te zaman zaman tıkanan trafik, kısa süre sonra normal seyrine döndü.

Dumanlar E-5’ten de görüldü

Dumanlar E-5’ten de görüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem