Düğününe 15 gün kala öldürüldü

Adana'da iki grup arasında çıkan kavgada düğününe 15 gün kalan genci kasap bıçağıyla öldürmekten yargılanan sanıklardan biri 15 yıl hapis cezasına çarptırılırken, diğeri beraat etti. 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Aşkın Adıgüzel, ölen şah

Düğününe 15 gün kala öldürüldü

Adana'da iki grup arasında çıkan kavgada düğününe 15 gün kalan genci kasap bıçağıyla öldürmekten yargılanan sanıklardan biri 15 yıl hapis cezasına çarptırılırken, diğeri beraat etti.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Aşkın Adıgüzel, ölen şahsın kardeşi olan Serkan Yalçınkaya ve kardeşlerinin kendisini sürekli tehdit ettiğini ileri sürerek, olay günü otomobille giderken dondurma almak için durdukları sırada Serkan Yalçınkaya'nın kendisiyle konuşmak amacıyla yanına yaklaştığını söyledi. Adıgüzel ifadesinde, "Serkan karşılaştığımız sırada beni yine tehdit etti ve aramızda bu nedenle tartışma çıktı. Oradan ayrıldıktan sonra tekrar buluştuk. Buluştuğumuz yerde Serkan Yalçınkaya bana vurunca yere düştüm. Serkan'ın elinde bıçak da vardı. Daha sonra Serkan'ın elinden düşen bıçağı alıp rastgele salladım. Bu sırada Serkan'ın yanında bulunan ağabeyi yaralandı ve öldü. Amacım öldürmek değildi" dedi.

Mahkeme heyeti, hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanık Aşkın Adıgüzel'in tahrik maddesi indiriminden yararlandırıp, duruşmalardaki iyi halini de göz önünde bulundurarak 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasına, olaya karışan E.Y'nin ise beraatına karar verdi.

Belediye Evleri Mahallesi 84173. Sokak'taki Çobanlar Kıraathanesi önünde 12 Mayıs 2010 tarihinde çıkan kavgada Osman Yalçınkaya'yı (26) kasap bıçağıyla öldürdüğü iddia edilen Aşkın Adıgüzel (20) tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler