Düğünde cinayet !

Bursa'da, Roman düğününde çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan bir kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Tunç Sokağı üzerindeki bir Roman düğününde çocuklar arasında çıkan kavga, araya büyüklerin girme

Düğünde cinayet !

Bursa'da, Roman düğününde çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan bir kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Tunç Sokağı üzerindeki bir Roman düğününde çocuklar arasında çıkan kavga, araya büyüklerin girmesiyle daha da büyüdü. Salim Mıngır (42), G.Ş. (26), K.Ş. (30), C.D. (39), H.D. (34) ve O.D. birbirine girerken, bir anda alevlenen kavgada kalbinden bıçaklanan Salim Mıngır ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mıngır kurtarılamadı. 5 kişinin de yaralandığı olayla alakalı polis geniş çaplı soruşturma başlattı.
Hayatını kaybeden Mıngır'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, bir kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kavganın şüphelilerini tespit etmeye çalışıyor.
(CG-OSM-MŞ-GS-Y)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem