Düğün dönüşü kaza: 5 yaralı

İstanbul Bakırköy'de, düğün çıkışı eğlenmeye giden bir grup, dönüşte kullandıkları otomobilin takla atması sonucu ölümden döndü. Araçta bulunan 5 kişi hafif yaralandı. Bir kadın araç içinde sıkıştı.Kaza, saat 03.00 sıralarında Ataköy 2. Kısım Rıfat Ilgaz

Düğün dönüşü kaza: 5 yaralı

İstanbul Bakırköy'de, düğün çıkışı eğlenmeye giden bir grup, dönüşte kullandıkları otomobilin takla atması sonucu ölümden döndü. Araçta bulunan 5 kişi hafif yaralandı. Bir kadın araç içinde sıkıştı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Ataköy 2. Kısım Rıfat Ilgaz Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan düğün için İstanbul'a gelen Mehmet Çetiner ve yakınları, düğün sonrası eğlenmek için dışarı çıktı. Gece evlerine dönmek üzere yola koyulan Çetiner, 63 YC 532 plakalı otomobilinin kontrolünü kaybetti. Savrularak takla atan aracın içindeki 5 kişi hafif yaralandı. Tuğba Yaşayan adlı kadın ise araç içinde sıkıştı. Yaşayan'ı sıkıştığı yerden çıkarmak üzere olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede kadını sıkıştığı yerden çıkardı. Kurtarma çalışmaları sırasında Tuğba Yaşayan'ın eşi Ali Yaşayan gözyaşı döktü. Esengül Çetiner, Yusuf Çetiner, Ali Yaşayan ile Tuğba Yaşayan, kaldırıldıkları Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem