Düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 18 yaralı - Kocaeli haber

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde düğünden dönenleri taşıyan bir servis aracının kontrolden çıkarak kaza yapması sonucunda 2 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı. Kaza, saat 05.00 sıralarında D 130 karayolu Gölcük Halıdere mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye

Düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 18 yaralı - Kocaeli haber

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde düğünden dönenleri taşıyan bir servis aracının kontrolden çıkarak kaza yapması sonucunda 2 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında D 130 karayolu Gölcük Halıdere mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa'daki bir düğünden Sakarya'ya dönmekte olanları taşıyan M.U. idaresindeki 54 S 1234 plakalı servis minibüsü bir anda kontrolden çıkarak hızla refüje çarptı. Kaza sonrasında araçta bulunan 18 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 2'si tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler.

Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem