Düğün alayına pompalı tüfekle saldırı

Çocukların kavgası nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada, düğün alayına pompalı tüfekle yapıldığı öne sürülen saldırıda 7 kişi yaralandı.İddiaya göre, Dülük Mahallesi'nde, Börekçi ve Kantar aileleri arasında yaklaşık bir ay

Düğün alayına pompalı tüfekle saldırı

Çocukların kavgası nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada, düğün alayına pompalı tüfekle yapıldığı öne sürülen saldırıda 7 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Dülük Mahallesi'nde, Börekçi ve Kantar aileleri arasında yaklaşık bir ay önce çocukların kavgası sebebiyle husumet yaşandı. Komşu aileler arasında bugün bir kez daha tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Akif ve Gülten Kantar çiftinin düğün alayına pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Vücuduna isabet eden saçmalarla yaralanan Ahmet, Bilal (40), Bilal (14) ve Reşit Kantar ile Yusuf Seylan, İbrahim Atalay ve Mehmet Özkan çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Bilal Kantar (40), Bilal Kantar (14) ve Ahmet Kantar'ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, evinin balkonundan pompalı tüfekle ateş açtığı iddia edilen Abdulkadir B. (35) ile olayda kullanılan tüfeği elinde bulunduran kardeşi Mesut B'yi (13) gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem