Domuz vatandaşı kovaladı: Burası İstanbul !

İstanbul Beykoz'da denizden çıktığı sanılan domuz, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Kalabalığın arasına girerek bir vatandaşı kovalayan domuz, amatör kamera tarafından görüntülendi.Denizden çıktığı sanılan domuz, Beykoz'da korku dolu anlar yaşattı.

Domuz vatandaşı kovaladı: Burası İstanbul !

İstanbul Beykoz'da denizden çıktığı sanılan domuz, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Kalabalığın arasına girerek bir vatandaşı kovalayan domuz, amatör kamera tarafından görüntülendi.

Denizden çıktığı sanılan domuz, Beykoz'da korku dolu anlar yaşattı. Yabani domuz bir anda kalabalığın içine girince vatandaşlar büyük panik yaşadı. Vatandaşlar, etrafa kaçışarak kendilerini domuzdan korumak istedi. Bu sırada domuz bir vatandaşı kovalamaya başladı. Domuzun yaşattığı o korku dolu anlar ise amatör kamera tarafından kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler