Domuz sanıp arkadaşını vurdu

Mersin'de bir kişi, birlikte ava çıktığı arkadaşını domuz zannederek vurdu. Ağır yaralanan avcı hastaneye kaldırılırken, zanlı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, 5 kişilik avcı grubu, merkez Toroslar ilçesi Kocahamzalı köyü ormanlık alanında domuz a

Domuz sanıp arkadaşını vurdu

Mersin'de bir kişi, birlikte ava çıktığı arkadaşını domuz zannederek vurdu. Ağır yaralanan avcı hastaneye kaldırılırken, zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 5 kişilik avcı grubu, merkez Toroslar ilçesi Kocahamzalı köyü ormanlık alanında domuz avına çıktı. Bir süre sonra ağaçların arasında fark ettikleri domuzu avlamak için etrafını kuşatan avcılar, kamufle olarak hayvanın hareketini beklemeye başladı. Bu sırada avcılardan Koca B., çalılıkların arasında bir hareket olduğunu görünce tüfeğini iki kez art arda ateşledi. Arkadaşının silahından çıkan kurşunlara hedef olan Fatih Özumağı (33) acı içinde bağırmaya başladı. Çığlıkları duyduğunda domuz yerine arkadaşını vurduğunu anlayan Koca B. ile diğer avcılar, hemen yanına koştular. Çalılıkların arasında kanlar içinde bulunan Fatih Özumağı, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık görevlilerinin yardımı ile bulunduğu yerden çıkarılarak Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol karın boşluğu ve kolundan vurulan avcı, ameliyatın ardından hastanede tedavi altına alındı.

Domuz yerine arkadaşını vuran Koca B., aslında o bölgede kimsenin olmaması gerektiğini belirterek, "Orada benden başka kimse yoktu. Ama arkadaşım yer değiştirmiş. Yaklaşık 500 metre bana yaklaşmış. Ben bilmiyordum oraya geldiğini. Bu sırada çalılıkların arasında bir karartı gördüm. Sonra bir el ateş ettim. Ses çıkmadı. İkinci kez sıktığımda bağırmaya başladı" dedi.

Zanlı, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem