Dolmabahçe Sarayı’nda nöbet tutan polislere bombalı saldırı !

Beşiktaş'ta Dolmabahçe Sarayı'nda nöbet tutan polislere bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polis memurunun hafif şekilde yaralandığı belirtilirken, 2 kişi gözaltına alındı.Olay, saat 14.30 sıralarında Dolmabahçe Sarayı önünde yaşandı. Alın

Dolmabahçe Sarayı’nda nöbet tutan polislere bombalı saldırı !

Beşiktaş'ta Dolmabahçe Sarayı'nda nöbet tutan polislere bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polis memurunun hafif şekilde yaralandığı belirtilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Dolmabahçe Sarayı önünde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Saltanat Kapısı'nda büyük bir gürültüyle patlama oldu. Ardından bölgede silah sesleri duyuldu. Saldırıyı gerçekleştiren 2 kişinin Taksim istikametine kaçtığı belirlenirken, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Cadde trafiğe kapatılarak, bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Bölgede başlatılan çalışmalar kapsamında olayla bağlantısı olduğu sanılan 2 kişi, Gümüşsuyu'ndaki Alman Konsolosluğu yakınında gözaltına alındı. Saldırı sırasında bir polis memurunun hafif yaralandığı belirtildi.

Gördü tanıkları, "Buradan yürüyerek geçerken patlama oldu, biz kaçmaya başladık. Daha sonra silah sesleri duyduk. Patlama çok şiddetliydi. Büyük panik yaşadık" dedi.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem