Dolmabahçe saldırganlarına ait çanta incelemeye alındı

Dolmabahçe Sarayı'nda nöbet tutan polislere el bombası ve silahlarla saldırı düzenleyen 2 saldırganın yakalandığı yerde bulunan çanta incelemeye alındı.Dolmabahçe Sarayı'nda saygı nöbeti tutan polislerin bulunduğu noktaya el bombalı ve silahlı saldırı düz

Dolmabahçe saldırganlarına ait çanta incelemeye alındı

Dolmabahçe Sarayı'nda nöbet tutan polislere el bombası ve silahlarla saldırı düzenleyen 2 saldırganın yakalandığı yerde bulunan çanta incelemeye alındı.

Dolmabahçe Sarayı'nda saygı nöbeti tutan polislerin bulunduğu noktaya el bombalı ve silahlı saldırı düzenleyen terör örgütü üyesi 2 kişi, polisin kovalamacası sonucu Gümüşsuyu'ndaki Alman Konsolosluğu'nun arkasında yakalandı. Üzerlerinde 2 adet el bombası, 1 adet otomatik silah, 1 adet tabanca ve bu silahlara ait bol miktarda mühimmat ile yakalanan zanlılar, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Zanlıların yakalandıkları yerde bulunan çantaları ise incelemeye alındı. Konsolosluk çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, bölgeye kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerindeki incelemeler devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler