Doktorlara yeni düzenleme! Artık...

Devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getiren doktorlar, tekrar yükümlü oldukları takdirde 26 ile istekleri dışında atanamayacak. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu kararında, 26 il merkezi ile bu il merkezlerine bağlı yerleşim ye

Doktorlara yeni düzenleme! Artık...
Devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getiren doktorlar, tekrar yükümlü oldukları takdirde 26 ile istekleri dışında atanamayacak.
 
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu kararında, 26 il merkezi ile bu il merkezlerine bağlı yerleşim yerlerine, devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getirenlerin tekrar yükümlü olduklarında istekleri dışında atanamayacakları belirtildi.
 
Sağlık Bakanlığının teklifi üzerine yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu kararına göre, tekrar devlet yükümlüsü olanlar Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van'a istekleri dışında atanamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler