Doktorlara bir saldırı daha!

 Adana gece acil servise getirilen çocuğun yakınları 'ağır çalıştıkları' iddiasıyla doktorlar ve hemşirelerle tartışırken, bir hasta yakını da elindeki bıçakla doktorlar ve hemşirelere saldırdı.Olay dün gece Meydan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Aci

Doktorlara bir saldırı daha!

 

Adana gece acil servise getirilen çocuğun yakınları 'ağır çalıştıkları' iddiasıyla doktorlar ve hemşirelerle tartışırken, bir hasta yakını da elindeki bıçakla doktorlar ve hemşirelere saldırdı.

Olay dün gece Meydan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Acil Bölümü'nde meydana geldi. Evde rahatsızlanarak yakınları tarafından hastaneye getirilen 9 yaşındaki S.T.'nin işlemleri yapılırken, yakınları iddiaya göre "Bizi niye bu kadar uğraştırıyorsunuz, ne kadar ağır çalışıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Tartışma büyüyünce, iddiaya göre hasta yakınlarından biri otomobilden bıçak getirip Dr. Sezai Parlak ve Dr. Fatma Sincar ile hemşirelere saldırdı. Hastanede bulunanlar saldırganı güçlükle engellerken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

İhbar üzerine gelen polis ekibi, eli bıçaklı saldırganı etkisiz hale getirdi. Doktorlarla hemşireler karakola giderek, kendilerine bıçakla saldıran kişi hakkında şikayetçi oldu. Kimliği açıklanmayan bu kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, Adana Tabip Odası yöneticisi Dr. Nuh Demirpas, yanında avukat Ebru Atıcı Sevindik ile hastaneye gelerek saldırıya uğrayan doktorlarla hemşireleri ziyaret etti. Oda olarak saldırıyı kınadıklarını belirten Demirpas, hukuksal ve idari süreçte sağlık personelinin yanında olacaklarını söyledi.hekim arkadaşlarının yanında olacaklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem