Doker Norveç kafilesini ziyaret etti

Doker, ziyaret sırasında, Norveç Kafile Başkanı Anne Guroueland Lium'a yaşanan olaylardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Türkiye ve EYOF 2011 Koordinatörlüğü adına duyduğu üzüntüyü ifade eden Doker, ''Ülkemde böyle durumlarda bayraklar yarıya iner.

Doker Norveç kafilesini ziyaret etti

Doker, ziyaret sırasında, Norveç Kafile Başkanı Anne Guroueland Lium'a yaşanan olaylardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Türkiye ve EYOF 2011 Koordinatörlüğü adına duyduğu üzüntüyü ifade eden Doker, ''Ülkemde böyle durumlarda bayraklar yarıya iner. Norveç heyetinin isteği üzerine bayrakları yarıya indirebiliriz. Türkiye'nin bu tür terör olaylarından dolayı canı çok yandı. Norveçli dostlarımızın acılarını gönülden paylaşıyoruz'' dedi.

 Norveç Kafile Başkanı Lium de ülkelerinde yaşanan terör olaylarından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

 Oyunların açılış töreninde Norveç kafilesi olarak kollarına siyah bant takacaklarını kaydeden Lium, ''Türkiye'deki Norveç Büyükelçiliği ile konuştuk. Geri dönme gibi bir durumumuz yok. Sporcularımız kişisel anlamda yaşanan olaylardan dolayı etkilenmedi. Sakin olmamız gerekiyor ama büyük üzüntü yaşıyoruz. Bu ulusal bir trajedi. Norveç'te böyle olaylar ilk kez yaşanıyor'' diye konuştu.

EYOF Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker'in ziyareti sırasında Norveçli sporcuların üzgün oldukları gözlendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem