Doğu Karadeniz'in o ilçesini yağmur vurdu

Çatalpınar'da etkili olan yağmur yolları göle çevirdi. Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde dün gece saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, tüm cadde ve sokakları göle çevirirken, yollarda da göçükler meydana geldi.    Hafta başından itibaren aralıklarla yağan ya

Doğu Karadeniz'in o ilçesini yağmur vurdu

Çatalpınar'da etkili olan yağmur yolları göle çevirdi.

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde dün gece saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, tüm cadde ve sokakları göle çevirirken, yollarda da göçükler meydana geldi. 
 
Hafta başından itibaren aralıklarla yağan yağmur, dün geceden itibaren ilçede etkisini arttırarak hayatı olumsuz etkileyecek seviyeye ulaştı. Cadde ve sokakların göle döndüğü yağmur sonrası caddelerde de su birikintilerinin oluştuğu gözlendi.
 
Vatandaşlar kendi imkanlarıyla evlerini ve işyerlerini selden korumaya çalışırken belediye ekipleri de selin başladığı saatten bu zamana kadar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Kaymakamlık ve belediyenin uyarıları doğrultusunda tedbir alan vatandaşlar, endişelerini dile getirdiler. Sağanak yağış nedeniyle bazı evlerin bodrum katlarında su baskınları olduğu öğrenildi.
 
20160528aw760685_01.jpg
 
20160528aw760685_02.jpg
 
20160528aw760685_03.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem