'Doğru namaz için doğru sevişin!'

Sibel Üresin, çok tartışılan 'Cinsel ilişki namaz kılmaktan da önemlidir' açıklamalarına yeni bir boyut kazandırdı. Üresin'e göre, doğru namazın yolu doğru cinsel birleşmeden geçiyor."CİNSEL İLİŞKİ NAMAZDAN DA ÖNEMLİ"Yaptığı açıklamalarla çoğu kadın ın ne

'Doğru namaz için doğru sevişin!'


Sibel Üresin, çok tartışılan 'Cinsel ilişki namaz kılmaktan da önemlidir' açıklamalarına yeni bir boyut kazandırdı. Üresin'e göre, doğru namazın yolu doğru cinsel birleşmeden geçiyor.

"CİNSEL İLİŞKİ NAMAZDAN DA ÖNEMLİ"

Yaptığı açıklamalarla çoğu kadın ın nefretini kazanan, soyadı üzerinden 'Üremesin' esprileri türetilen, "Cinsel ilişki namaz kılmaktan da önemlidir" diyen yaşam koçu Sibel Üresin'e, Ali Rıza Demircan'ın 'Sevişmek ibadetle aynıdır' açıklamaları üzerine yaptığı "Cinsel ilişki namazdan bile önemlidir" açıklaması hatırlatıldı.

"CİNSELLİK BİR İBADETTİR"

"Namaz yerine cinsel ilişkiyi mi koyuyorsunuz?" sorusuna Sibel Üresin şu cevabı verdi:

"Birinin yerine diğerini koymuyorum. Doğru namaz kılmanın yolu doğru cinsel birleşmeden geçiyor. Kıyaslamak yanlış. Cinsellik bir ibadettir. Cinsellik o kadar tabu ki konuşmak bile insanları rahatsız ediyor, edepsizlik olarak algılanıyor. Konuşulmadığı için sıkıntı var. Helalinden bir cinsel ilişkiden doğan çocukla, haramla girilen cinsel ilişkiden doğan çocuğun yaradılışları aynı mı? Doğru namaz kılmak iyi abdest almaktan geçiyorsa, Allah'a iyi kul olmanın koşulu da sağlıklı döllenmektir. Bu yüzden önceliklidir. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler