Doğalgaz rezervi sürprizi

Sakarya'da yapılan sondaj çalışmaları sırasında Serdivan, Söğütlü ve Ferizli ilçelerinde doğalgaz rezervi bulundu. Sakarya'da doğalgaz araması yapmak için 2013 yılında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden (PİGM) izin alan

Doğalgaz rezervi sürprizi

Sakarya'da yapılan sondaj çalışmaları sırasında Serdivan, Söğütlü ve Ferizli ilçelerinde doğalgaz rezervi bulundu.

Sakarya'da doğalgaz araması yapmak için 2013 yılında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden (PİGM) izin alan İstanbul'da faaliyet gösteren bir firma, yaptığı saha çalışmaları sonucunda Serdivan, Söğütlü ve Ferizli ilçelerinde doğalgaz rezervlerine rastladı.

Sakarya Valiliği, il genelinde yapılan çalışmalarda doğalgaz rezervleri bulunduğunu doğrularken, doğalgaz bulunan bölgelerdeki sondaj yapılan kuyuların önlem olarak kapatıldığı belirtildi. Önümüzdeki günlerde Sakarya Valiliği'nin konuyla ilgili ayrıntılı açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem