Doğalgaz patladı ! Faciadan dönüldü

Kütahya'da, alt yapı onarım çalışmaları sırasında doğalgaz borusunun patlaması sonucu çıkan yangında, bir iş makinesi ile çevrede bulunan 2'şer katlı 2 ev ve 3 iş yerinde büyük hasar oluştu. Yaşanan patlama ve çıkan yangında, ev ve iş yerlerinde kalanları

Doğalgaz patladı ! Faciadan dönüldü

Kütahya'da, alt yapı onarım çalışmaları sırasında doğalgaz borusunun patlaması sonucu çıkan yangında, bir iş makinesi ile çevrede bulunan 2'şer katlı 2 ev ve 3 iş yerinde büyük hasar oluştu. Yaşanan patlama ve çıkan yangında, ev ve iş yerlerinde kalanların kendi imkanları ile tahliye olması sonucu ölen ve yaralanan olmadı.

Olay, Balıklı Mahallesi Kundura Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir şirkete ait iş makinesi ile sürdürülen kanalizasyon onarımı sırasında ilk önce su borusu, ardında da doğalgaz borusu patlaması sonucu yangın çıktı. Yangın iş makinesinin ardından yakında bulunan altları iş yeri olan 3 katlı evlere sıçradı. Bu sırada ev ve iş yerlerinde bulunan ve bazıları öğrenci olan vatandaşlar kendi imkanları ile dışarı çıktı. Olay yerine sevk edilen 8 itfaiye aracı ile alevleri söndürme çalışmaları başlatıldı.

Doğalgazın kısa sürede kesilememesi üzerine yaklaşık yarım saat süren yangında, iş makinesi tamamen yanarken, iş yerleri ve evlerde hasar oluştu. Çevre büyük paniğe sebep olan yangın doğalgazın kesilmesi sonucu kısa sürede söndürüldü. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Doğalgaz patladı ! Faciadan dönüldü

Doğalgaz patladı ! Faciadan dönüldü

Doğalgaz patladı ! Faciadan dönüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem