Doğalgaz kazısında şok!

Tokat'ın Zile İlçesinde yapılan doğalgaz çalışmaları sırasında insen kafatası ve kemikleri bulundu.Zile'de geçen hafta özel bir firma tarafından doğalgaz için kazı çalışması başlatıldı. İstasyon Caddesi selağzı mevkiinde yapılan kazı çalışmaları sırasında

Doğalgaz kazısında şok!

Tokat'ın Zile İlçesinde yapılan doğalgaz çalışmaları sırasında insen kafatası ve kemikleri bulundu.Zile'de geçen hafta özel bir firma tarafından doğalgaz için kazı çalışması başlatıldı. İstasyon Caddesi selağzı mevkiinde yapılan kazı çalışmaları sırasında bir metre derinlikte insan kafatası ve kemikleri bulundu.

Bulunan kafatası ve insan kemikleri görenleri şaşırtırken, ekipler çalışmalarına ara verdi. Çevrede yaşayan vatandaşlar, bölgenin daha önceden mezarlık olduğunu söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler