Doğalgaz faturuasını düşüren ’don’

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte yün iç çamaşırlarına rağbet arttı.Bursa'da Cumhuriyet Caddesi'nde 25 yıldır yün iç çamaşırı satışı yapan Naci Bağcı (70), ilginç bir slogan buldu. "Doğalgaz faturalarını düşüren yün donlar burada" sloganıyla satış

Doğalgaz faturuasını düşüren ’don’

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte yün iç çamaşırlarına rağbet arttı.

Bursa'da Cumhuriyet Caddesi'nde 25 yıldır yün iç çamaşırı satışı yapan Naci Bağcı (70), ilginç bir slogan buldu. "Doğalgaz faturalarını düşüren yün donlar burada" sloganıyla satış yapan Bağcı, ilgiden memnun. Yün don ve atlet fiyatları 18 ile 50 lira arasında değişiyor. Havaların soğumasıyla birlikte yün don satışlarının arttığını ifade eden Bağcı, "Biz müşterilerimize yünün özelliklerinden bahsediyoruz. Üzerimizdeki yün olmayan elyaflar teri alınca ıslanıyor. Pamuk geç kuruyor. Aynı zamanda koku da yapıyor. Ama yünde böyle bir durum yok. Yün kolay kolay teri emmediği için hasta yapmıyor. Hekimler astım ve bronşit gibi hastalıkların çaresinin yün olduğunu söylüyor. Biz de bundan yola çıkarak müşterilerimize yünü tavsiye ediyoruz" dedi.

Soğuk havalarda yünün ince olmasına üşütmediğini ifade eden Bağcı, "Yün liflerinin içerisinde boru gibi delik olduğu söyleniyor. Doğal termal olduğu oradan anlaşılıyor. İnsanı üşütmüyor. Yün sayesinde ev ve iş yerlerinde ısınma giderleri de düşüyor" şeklinde konuştu.

Doğalgaz faturuasını düşüren ’don’

Doğalgaz faturuasını düşüren ’don’

Doğalgaz faturuasını düşüren ’don’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler