Doğal gaz şofbeni 4 kişilik aileyi zehirledi

Bursa'da doğal gaz şofbeninden 4 kişilik aile zehirlendi.Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım Mahallesi'nde oturan K. ailesinin 4 ferdi, doğalgaz şofbeninden sızan gazdan zehirlendi. İsmet K. (48), eşi Semra K. (37) ve çocukları S.K. (19) ile C.K.

Doğal gaz şofbeni 4 kişilik aileyi zehirledi

Bursa'da doğal gaz şofbeninden 4 kişilik aile zehirlendi.

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım Mahallesi'nde oturan K. ailesinin 4 ferdi, doğalgaz şofbeninden sızan gazdan zehirlendi. İsmet K. (48), eşi Semra K. (37) ve çocukları S.K. (19) ile C.K. (17), mutfakta bulunan şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri zehirlenen 4 kişiyi Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Semra K.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Doğalgaz ekipleri, yaptıkları ilk incelemede, şofbenin projeye aykırı yapıldığını tespit etti. Aynı binada pek çok dairede bu şekilde tehlikeli şofben bulunması üzerine ekipler binada bulunan doğal gaz hattını geçici olarak kapattı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Doğal gaz şofbeni 4 kişilik aileyi zehirledi

Doğal gaz şofbeni 4 kişilik aileyi zehirledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem