DKİB eğitim seminerleri devam ediyor

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğinin (DKİB) firmalara yönelik düzenlediği eğitim seminerlerinin devam ettiği bildirildi. DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, günümüzdeki teknolojik gelişmelerin, buna bağlı olarak

DKİB eğitim seminerleri devam ediyor

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğinin (DKİB) firmalara yönelik düzenlediği eğitim seminerlerinin devam ettiği bildirildi.

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, günümüzdeki teknolojik gelişmelerin, buna bağlı olarak da tüketici davranışlarının ve ihtiyaçlarının değişmesi nedeniyle firmaların yerel ve global ortamda rekabete girdiğini belirtti.

Yoğun rekabete giren firmaların, ticari değer elde etmek için yeni teknolojileri takip etmek ve müşterilerinin ihtiyaçlarını rakiplerden önce belirleyip yeni ürünler ve hizmetler sunmak zorunda olduğunu vurgulayan Gürdoğan, şunları kaydetti:

"Bu bilinç doğrultusunda birliğimizin 2016 yılı eğitim faaliyet programı çerçevesinde Rönesans Değişim ve Yönetişim Bilimleri Enstitüsü işbirliğinde Trabzon'da 'Stratejik İnovasyon' konusu altında bölgemiz firmalarına yönelik olarak eğitim semineri düzenlenmiştir. Söz konusu eğitim programına, firmalarımızın yönetim, fabrika, üretim, finans, pazarlama, satış, tedarik zinciri, İnovasyon, Ar-Ge, lojistik ve insan kaynakları gibi alanlarda çalışan personelleri ve üst düzey yöneticilerinden oluşan 30 katılımcı iştirak etmiş olup, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğimizce gelecek dönemlerde de bölge ihracatçılarımızın katma değerli ürün ihraç etmeleri ve ihracatlarını daha arttırmaları için eğitim programlarımız devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem