Dizi çekimleri haberlerini yalanladı

  Yarın Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkacak olan Sibel Can; önümüzdeki sezon bir dizide rol alacağı yönündeki haberleri yalanladı. 4 SENARYO VARCan "Evimde dört ayrı senaryo var, hepsini de okudum ama oyunculuğa ayıracak vaktim yok" diyerek, çocuk

Dizi çekimleri haberlerini yalanladı

 

 

Yarın Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkacak olan Sibel Can; önümüzdeki sezon bir dizide rol alacağı yönündeki haberleri yalanladı. 

4 SENARYO VAR

Can "Evimde dört ayrı senaryo var, hepsini de okudum ama oyunculuğa ayıracak vaktim yok" diyerek, çocuklarının ve sahne hayatının kendisi için daha önemli olduğunu vurguladı. Can şöyle devam etti: "Asıl mesleğim şarkı söylemek. Geçmişte çok dizide oynadım, hepsi hala yurt dışında gösteriliyor ama dizi çekmek meşakkatli iş. Ben Mardin'de aylarca çocuklarımdan uzakta dizi çektim. Zorluklarını iyi bilirim. Dizi tekliflerini geri çevirdim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem