Diyoruz ki; Bulun artık şunları

Haber61.net iki günden beri bir kez daha sanal saldırıya maruz kaldı.Bugüne kadar defalarca sanal saldırıya maruz kalan Haber61.net'in etkilendiği en güçlü 3.sanal saldırı.Daha önceki iki saldırıda gerekli bilgilerle Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na iki

Diyoruz ki; Bulun artık şunları

Haber61.net iki günden beri bir kez daha sanal saldırıya maruz kaldı.

Bugüne kadar defalarca sanal saldırıya maruz kalan Haber61.net'in etkilendiği en güçlü 3.sanal saldırı.

Daha önceki iki saldırıda gerekli bilgilerle Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na iki suç duyurusu dilekçelerimiz ve eldeki bilgilerle yaptığımız müracaatlardan uzunca zaman geçmesine karşın hala bir netice alamadık.

Türk Emniyetinin bilgi işlem konusunda ne denli güçlü olduğu bilinirken, bir kaç kendini bilmezin yaptığı sanal saldırılardan uzun zamandır sonuç alınamaması bizleri hayrete düşürdü.

Biz artık dilekçe vermekten ve verdiğimiz dilekçelerin ardından sonuç alınamamasından bıktık.

Bugün uğradığımız 3. sanal saldırı da yine gerekli bilgiler elimizde mevcuttur. Görevlileri haber61.net'e yapılan bu saldırıya karşı göreve davet ediyoruz.

Unutulmamalıdır ki; bu saldırı haber61.net'e değil onun milyonlarca okuruna yapılmaktadır.

Yetkilileri bu konuda bir kez daha duyarlı olmaya ve göreve çağırıyoruz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler