Diyarbakırlılar unutmadı ve... !

Protestolara Antalya'da verdiği bir konserde Akalın'ın kendisini izleyenlere sarf ettiği 'Dağdan mı indiniz, Diyarbakır'dan mı geldiniz?

Diyarbakırlılar unutmadı ve... !

Protestolara Antalya'da verdiği bir konserde Akalın'ın kendisini izleyenlere sarf ettiği 'Dağdan mı indiniz, Diyarbakır'dan mı geldiniz? Niye oynamıyorsunuz' şeklindeki sözlerinin neden olduğu iddia edildi.

Akalın ilk şarkısını söyledikten sonra kalabalık içindeki bir öğrenci grubu pankart açtı ve sahneye pet şişe fırlatmaya başladı. Kısa bir şok yaşayan Akalın konseri yarıda kesip sahneyi terketti. Olayı görüntüleyen Bayrak TV'nin kameramanı Abdullah Suiçmez'e demir çubuk ve tabure ile vurarak darp eden, kamerasını kıran 22 yaşındaki M.İ. ile yere düşen Suiçmez'e vurmaya devam eden 22 yaşındaki M.K ve 25 yaşındaki E.Ş tutuklandı.

Videonun son saniyelerine doğru Akalın'a saldırı gerçekleşiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler