Diyarbakır'da yürekleri dağladılar

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Son 10 yıldır AKP iktidarı tarafından yönetilen Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en büyük bölünme tehdidi ile karşı karşıya kaldığını ifade etti. Aydın, “Terörle mücadele yerine, teröristle

Diyarbakır'da yürekleri dağladılar

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Son 10 yıldır AKP iktidarı tarafından yönetilen Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en büyük bölünme tehdidi ile karşı karşıya kaldığını ifade etti. Aydın, “Terörle mücadele yerine, teröristle müzakereyi temel ilke edinen AKP iktidarı, nihayet İmralı’daki katille “ittifak” aşamasına gelmiştir. Bu müzakereci ve “teröristle müttefik kafa”, Türk milletinin geleceğiyle adeta kumar oynamaktadır. Oslo’da başlanan ve İmralı’da seriye bağlanan müzakere sürecinden başı dönen AKP iktidarı, bölücü çevrelere taviz üstüne taviz vermektedir.”dedi.

YÜREKLERİMİZ DAĞLANDI

Tek bir Türk bayrağına dahi tahammül edemeyen “bölücü cephe” iyice azıtmış, “Bölünme Mitingi”nde yakılan ihanet ateşi, yürekleri dağladığını ifade eden Aydın, “ Son günlerde, mübarek bayrağımızı eline alan, evine asan vatandaşlarımıza emniyet güçleri müdahale eder olmuştur.Türk bayrağını “tahrik unsuru” sayarak balkonlardan, arabalardan söken hükümet, “bayrak mevzuunda” bölücülerle aynı cepheye düşmüştür. Habur sürecinde olduğu gibi, “Bölünme Mitingi”nin ardından oluşan milli tepkiden bunalan AKP iktidarının imdadına ise; ortakları yetişmiştir.”şeklinde konuştu.

TAKTİK AMAÇLI HEDEF ALINDI 

AKP’nin yıkım ortakları içeride BDP-PKK, dışarına ABD-İsrail ikilisi olduğunu söyleyen Aydın, “Bilindiği üzere; bölücülere “çözüm”, Türk milletine ise “yıkım” getirecek süreçte AKP’nin ortakları, içeride BDP-PKK, dışarıda ABD-İsrail’dir. Önce, AKP binası sürecin müzakere tarafı PKK’nın taşeron örgütü tarafından “taktik” amaçlı hedef alınmış; böylelikle gündem saptırılmıştır. Ardından, “Bayram-seyran yokken”, 2010’dan beri direnen İsrail, ABD’nin ricasıyla özür dilemiş; yıkım ortağı AKP’ye can simidi uzatmıştır.Anlaşılan odur ki; bir süredir yedek bekletilen İsrail, küresel oyun kurucu ABD tarafından AKP’nin elini rahatlatmak için oyuna sokulmuştur.”dedi. Aydın, “Oysa İsrail’in özrü, Türk milletine bir lütuf değil, bir hakkın çok gecikmiş teslimidir; zaten olması gerekendir. Özür, kaybedilen canları ve yılları geri getiremeyecektir. Ancak daha trajikomik olan ise, “özür”den “sahte diplomatik zaferler” çıkarmaktır.”ifadelerini kulandı.

YAPAY GELİŞMELER OLACAK

Önümüzdeki süreçte bir dizi “yapay gelişmeler” olabileceğini belirten Aydın, “ “Taktik saldırılar” ve “kritik zamanlı özürler”i bu süreçte, “sahte suikastlar” dâhil daha bir dizi “yapay gelişmeler” takip edebilir. Türkiye’de “AKP derin devleti”, devlet erklerinin yanı sıra, basına, kamuoyuna ve nihayet gündeme de “ayar verme” cüretini göstermektedir. (haber altmış bir haberidir) Görünen o ki AKP, “toplum mühendisliği ve kamuoyu yönlendirme” çalışmalarında “28 Şubatçılar”ı örnek almaktadır. Türkiye, “AKP derin devleti” eliyle, terörle mücadele edenlerin tutuklandığı, teröristlerin ise salıverildiği bir ülke haline getirilmiştir. AKP döneminde Türkiye’de Türklük, adını verip vatanlaştırdığı coğrafyadan dışlanmakta; Türk milliyetçiliği ise, ayaklar altına alınmaktadır. Vatanın ve milletin “bahtı kara maderi”ne yapılan bu açık saldırılara “dur” diyecek tek siyasi organizasyon; MHP ve Ülkücü Hareket’tir.”dedi.

SONUN BAŞLANGICI

MHP ve ülkücü hareket, tezgahı bozmak için meydanlara indiğini söyleyen Aydın, “ AKP ve yıkım ortakları ne yaparlarsa yapsınlar, “takke düşmüş, kel görünmüş”, tezgâhı bozmak için MHP ve Ülkücü Hareket meydanlara inmiştir. Devlet ve millet bekasının tehdit altında olduğu bu süreçte Türk milliyetçileri, MHP ve Ülkücü Hareket’e tereddütsüz destek vereceklerdir. MHP ve Ülkücü Hareket meydanlarda ayrışmayı değil, “Kuruluş ruhunu”, “Çanakkale ruhunu” ve yeniden “Kurtuluş ruhunu” temsil edecektir. MHP ve Ülkücü Hareket meydanlarda, “öz yurdunda garip, öz vatanında parya” durumuna düşürülmek istenen Türklüğü temsil edecektir. MHP ve Ülkücü Hareket meydanlarda, çözüm diye diye ülkeyi doludizgin çözülmeye ve bölünmeye götüren AKP’nin maskesini indirecektir. MHP ve Ülkücü Hareket meydanlarda, Türk milletinden aldığı güç ve destekle, bölünme ve yıkım sürecini Allah’ın izniyle tersine döndürecektir. MHP ve Ülkücü Hareket, meydanlardan aldığı güç ve enerjiyle yerel seçimlerden zaferle çıkacak, bu süreç AKP için sonun başlangıcı olacaktır.”şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler