Diyarbakır’da Olaylar Sürüyor

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağını bahane eden gruplar, kentin çeşitli bölgelerinde barikatlar kurup, ateş yakarak, yoldan geçen araçlarda kimlik kontrolü yaptı. Polis, gruplara biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Diyarbakır'ın ç

Diyarbakır’da Olaylar Sürüyor

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağını bahane eden gruplar, kentin çeşitli bölgelerinde barikatlar kurup, ateş yakarak, yoldan geçen araçlarda kimlik kontrolü yaptı. Polis, gruplara biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

Diyarbakır'ın çeşitli bölgelerinde akşam saatlerinde başlayan olaylar sürüyor. Kentin Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi, Bağlar ilçesi Göçmenler, Sento ve Nükhet Coşkun Akyol caddeleri ile Yenişehir ilçesi Silvan yolu üzerinde bir araya gelen gruplar, yollara barikat kurarak, ateş yaktı. Gruplar, yoldan geçen araçları da durdurarak, kimlik kontrolü yaptı. Olay yerlerine zırhlı araçlarla sevk edilen polis ekipleri, grupları biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ederek dağıttı.

Kentin çeşitli bölgelerinde olaylar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler