Diyarbakır’da olaylar gece de sürdü

Diyarbakır'da öğlen saatlerinde başlayan olaylar, gece şiddetlendi. Kentin birçok bölgesinde yüzleri maskeli gruplar, polise taş, havai fişek, molotof kokteyli ve ses bombaları ile saldırdı. Kent, silah ve patlama sesleriyle yankılanırken, çatışmaların or

Diyarbakır’da olaylar gece de sürdü

Diyarbakır'da öğlen saatlerinde başlayan olaylar, gece şiddetlendi. Kentin birçok bölgesinde yüzleri maskeli gruplar, polise taş, havai fişek, molotof kokteyli ve ses bombaları ile saldırdı. Kent, silah ve patlama sesleriyle yankılanırken, çatışmaların ortasında kalan 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır merkez Sur ve Silvan ilçelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi nedeniyle bugün öğlen saatlerinde kentin birçok bölgesinde çıkan olaylar, gece şiddetlendi. Merkez Bağlar ile Yenişehir ilçeleri olmak üzere, birçok yerde ortaya çıkan yüzleri maskeli gruplar, barikat kurdukları yolları trafiğe kapatarak, polise ses bombası, havai fişek, molotof ve taşlarla saldırdı.

Polis de, göstericilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ederken, Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe semtinde yaşanan silahlı çatışma esnasında olayların ortasında kalan 4 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, bir kişinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayların sürdüğü kentte, yer yer silah ve patlama sesleri duyuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem