Diyarbakır'da mayınlı tuzak!

Diyarbakır'da PKK'lılar tarafından araziye döşenmiş mayınlar jandarma ekipleri tarafından imha edildi.Diyarbakır'a bağlı Ergani ilçesindeki Kavurmaküpü köyünde terör örgütü PKK mensubu teröristler tarafından araziye döşenmiş mayınlar jandarma ekipleri tar

Diyarbakır'da mayınlı tuzak!

Diyarbakır'da PKK'lılar tarafından araziye döşenmiş mayınlar jandarma ekipleri tarafından imha edildi.

Diyarbakır'a bağlı Ergani ilçesindeki Kavurmaküpü köyünde terör örgütü PKK mensubu teröristler tarafından araziye döşenmiş mayınlar jandarma ekipleri tarafından imha edildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Ergani'ye bağlı Kavurmaküpü köyü mevkiinde araziye gömülmüş vaziyette mayın konulduğu belirlendi. PKK'lı teröristlerin araziye gömdüğü patlayıcının etkisini artırmak için cam, çivi, demir parçaları ve amonyum nitratla desteklediği anlaşıldı.

7 ayrı noktadaki pil düzenekli bombalar can kaybı olmadan tesirsiz hale getirildi. Yol taraması yapan askerlere düzenlenen saldırıdan sonra jandarmanın terörist grubu takibe aldığı ve patlayıcıların bu şekilde tespit edildiği bildirildi. Patlayıcının Ergani-Maden güzergahında mayın ve yol kontrolü yapan askerlere yönelik yapılan saldırıdan sonra araziye gömülmüş olabileceği kaydedildi. Arazide çalışma yapması muhtemel askerlere yönelik bir saldırı için patlayıcıların gömüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler