Diyarbakır'da çatışma çıktı!

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsal kesiminde dün korucular ve PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmaya askerler de katıldı. Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulp İlçesi İslam köy Köyü Kalesor Mahallesi mevkiinde dün saat 10. 35'de

Diyarbakır'da çatışma çıktı!

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsal kesiminde dün korucular ve PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmaya askerler de katıldı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulp İlçesi İslam köy Köyü Kalesor Mahallesi mevkiinde dün saat 10. 35'de Diyamirga tepesi' nin 2 kilometre kuzeyinde köyün emniyetini sağlayan korucu timi, yer değiştirdiği sırada bir grup terörist ile karşılaştı. PKK'lı teröristler, yapılan 'Dur ve teslim ol' uyarısına rağmen koruculara ateşle karşılık verince, çatışma çıktı.

Olayın öğrenilmesi üzerine Kulp İlçe Jandarma Komutanlığından bölgeye 2 jandarma ve 1 korucu timi daha sevk edildi. Olay yerinde teröristlerle bir kez daha sağlanan temas sonucu çatışma çıktı.

Valilik açıklamasında can kaybı olmayan çatışmanın ardından bölgede operasyonlar devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler