Diyarbakır'da belediye eşbaşkanları gözaltına alındı

Diyarbakır'da polis ekipleri birçok adrese eş zamanlı şafak vakti terör operasyonu düzenledi. Savcılık kararıyla evlerde arama yapan polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.  Diyarbakır'da son zamanlarda artan terör olayları ve toplumsal olaylar

Diyarbakır'da belediye eşbaşkanları gözaltına alındı

Diyarbakır'da polis ekipleri birçok adrese eş zamanlı şafak vakti terör operasyonu düzenledi. Savcılık kararıyla evlerde arama yapan polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. 

Diyarbakır'da son zamanlarda artan terör olayları ve toplumsal olaylar nedeniyle Emniyet müdürlüğü Terörle mücadele ekipleri (TEM) Kenttin birçok yerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.
Sabahın ilk ışıklarıyla özel harekat polislerinin desteğiyle baskın yapılan evler didik didik aranırken burada bulunan örgütsel dokümanlara el konuldu.Havadan polis helikopterininde destek verdiği operasyonda gözaltına alınan şahıslar Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Eş zamanlı olarak yapılan operasyonda Diyarbakır’ın merkez Sur ilçe Belediyesi Eşbaşkanları Seyid Narin, Fatma Şık Barut, DBP Sur ilçe Eşbaşkanı Ali Rıza Çiçek ve DBP meclis çalışanı Güneş Ölmez ile çok sayıda partili sabah saatlerin de evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Operasyonun Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı emriyle yapıldığı öğrenilirken gözaltına alınan kişilerin kentte örgüt adına suç işledikleri ve örgüte eleman temin ettikleri iddia edildiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler