Diyarbakır'da askerlere pusu!

Diyarbakır'ın Hani ilçesine bağlı Gömeç köyünde bir şahsın hint keneviri yetiştirdiği duyumunu alan askerler, bir ziraat mühendisi ile birlikte köye gitti. 600 bin kök hint keneviri ele geçiren askeri ekip, keneviri yetiştirdiği iddia edilen şahsı gözaltı

Diyarbakır'da askerlere pusu!

Diyarbakır'ın Hani ilçesine bağlı Gömeç köyünde bir şahsın hint keneviri yetiştirdiği duyumunu alan askerler, bir ziraat mühendisi ile birlikte köye gitti. 600 bin kök hint keneviri ele geçiren askeri ekip, keneviri yetiştirdiği iddia edilen şahsı gözaltına aldı.

İmha işleminin ardından askeri ekip, ziraat görevlisinin kullandığı araçla bölgeden ayrıldı. İçinde köy muhtarı ve zanlının da bulunduğu araca PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Saldırıda 2 astsubay, 2 asker, ziraat mühendisi, muhtar ve hint keneviri operasyonu zanlısı yaralandı. Yaralılar, helikopter ile askeri hastaneye kaldırıldı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Öte yandan, Lice-Bingöl Karayolu Abalı Karakolu yakınlarında duble yol yapımında çalışan 5 iş makinası, akşam saatlerinde PKK'lı teröristler tarafından yakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem