Diyarbakır’da askere alçak tuzak !

Diyarbakır'da teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, uyuşturucu operasyonundan dönen güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlatıldı. Patlamada can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.Diyarbakır Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, İl Janda

Diyarbakır’da askere alçak tuzak !

Diyarbakır'da teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, uyuşturucu operasyonundan dönen güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlatıldı. Patlamada can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Diyarbakır Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Hani İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu operasyonu yapıldı. Hani ilçesi kırsalında yapılan operasyonda, Çağıl mezrasında 12 dönüm araziye ekili vaziyette 180 bin kök Hint keneviri ve 5 ayrı noktada 544 kilogram kubar esrar ile 1 av tüfeği ve 1 tabanca ele geçirildi.

Açıklamada, operasyonun ardından birliklerine dönen güvenlik güçlerinin Diyarbakır-Bingöl yolundan geçişi sırasında, teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatıldığına da dikkat çekildi. Patlamada, ölen ya da yaralananın olmadığının bildirildiği açıklamada, karayolunun oluşan çukur nedeniyle bir süre trafiğe kapandığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem