Diyarbakır’da 1 polis şehit oldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, PKK'lı teröristler tarafından polise düzenlenen saldırıda, 1 polis şehit oldu, 1 polis ve 1 sivil vatandaş yaralandı.Silvan ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması tarafından açılan hendekleri kapatmak için mahalle arasına gi

Diyarbakır’da 1 polis şehit oldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, PKK'lı teröristler tarafından polise düzenlenen saldırıda, 1 polis şehit oldu, 1 polis ve 1 sivil vatandaş yaralandı.

Silvan ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması tarafından açılan hendekleri kapatmak için mahalle arasına giren zırhlı polis kepçesine roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda kepçe operatörü polis şehit oldu, bir polis memuru ile bir sivil vatandaş yaralandı. Yaralı vatandaşın eski AK Parti İlçe Başkanı İsmet Yıldız'ın oğlu Hüseyin Yıldız olduğu öğrenildi. Saldırıdan sonra çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Polisler, teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı. Ara sokaklara giren polis ekipleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma ilçenin ara sokaklarında devam ediyor.

Diyarbakır’da 1 polis şehit oldu

Diyarbakır’da 1 polis şehit oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem