Diyarbakır'a giriş çıkışlar tutuldu

 Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde bombalı eylem hazırlığında olunduğu istihbaratı üzerine, kentte genel uygulamalar yapıp, vatandaş ihbarlarını takibe alarak bombacının peşine düştü.Sabah saatlerinde hem jandarma hem de bir vatandaşın ihbarı

Diyarbakır'a giriş çıkışlar tutuldu

 Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde bombalı eylem hazırlığında olunduğu istihbaratı üzerine, kentte genel uygulamalar yapıp, vatandaş ihbarlarını takibe alarak bombacının peşine düştü.

Sabah saatlerinde hem jandarma hem de bir vatandaşın ihbarı ile harekete geçen ve çantalı bir kişiyi arayan polisin çalışması sonuç vermeyince, kentin giriş çıkışlarında arama noktaları oluşturularak, araçlar tek tek aranmaya başlandı.

 

Diyarbakır’da bombalı eylem hazırlığı yapıldığı istihbaratını alan polis, sabah saatlerinden itibaren ihbar ile eşgali verilen çantalı bir kadının peşine düştü. Bağlar İlçesi’nde eşgale uygun bir kadın polis tarafından alınıp kontrol edilirken, kadının söz konusu kişi olmadığı ortaya çıktı.

Hem vatandaşın ihbarı hem de jandarmadan emniyete verilen ihbar doğrultusunda Batıkent tren rayları bölgesinde Jandarma Merkez Komutanlığı’nın duvarının altına bir çanta bırakıldığı ihbarı polisi hareketlendirdi. Bölgede uzman ekiplerce yapılan arama da bir sonuç alınmadı.

 

Diyarbakır Emniyet müdürlüğüne bağlı polisler, kentin giriş ve çıkış noktalarında genel uygulama başlatarak, giriş çıkış yapan araçları didik didik aramaya başladı.

.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler