Diyarbakır ve Şırnak’ta çatışma

Diyarbakır'ın Dicle ile Şırnak'ın İdil ilçelerinde teröristler tarafından polis ekiplerine saldırı düzenlendi. Saldırıların ardından çatışma çıktı.Edinilen bilgilere göre, Dicle ile İdil ilçelerinde teröristler tarafından polise roket ve uzun namlulu sila

Diyarbakır ve Şırnak’ta çatışma

Diyarbakır'ın Dicle ile Şırnak'ın İdil ilçelerinde teröristler tarafından polis ekiplerine saldırı düzenlendi. Saldırıların ardından çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Dicle ile İdil ilçelerinde teröristler tarafından polise roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Dicle'de teröristler, Üçyol mevkiinde bulunan Adliye lojmanları, ilçe merkezindeki Emniyet Amirliği ve özel harekat timlerinin bulunduğu Ziyarettepe'ye roket ve uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırdı. Saldırılara güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

İdil ilçesinde ise, hendek kazan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'lılara operasyon düzenleyen polise ateş açıldı. Bunun üzerine çatışma çıkarken, ilçede silah sesleri yankılandı. Esnafın kepenk kapattığı, vatandaşların ise evlerine çekildiği ilçede elektrikler de kesildi.

Her iki ilçede de çatışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler