Dışişlerinden şok uyarı

 Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Atina'daki bombalı paketlere ilişkin olarak, bombalı paketlerin yabancı ülkelere de gönderilmiş olduğu düşüncesi ile bazı kurumları uyardı.Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Atina'daki bombalı paketlere iliş

Dışişlerinden şok uyarı

 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Atina'daki bombalı paketlere ilişkin olarak, bombalı paketlerin yabancı ülkelere de gönderilmiş olduğu düşüncesi ile bazı kurumları uyardı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Atina'daki bombalı paketlere ilişkin olarak, bombalı paketlerin yabancı ülkelere de gönderilmiş olduğu dikkate alındığında, tüm kurum ve kuruluşlar ile özel kurye şirketlerinin uygun görecekleri ilave tedbirleri almalarının "ihtiyatlılık gereği" yararlı olacağını bildirdi.

Sözcü Ünal bir soru üzerine yaptığı yazılı açıklamada, Atina'da özel kurye şirketleri aracılığıyla bazı yabancı misyonlara ve devlet adamlarına gönderilen bombalı paketler konusunda yaşanan gelişmeleri dikkatle izlediklerini belirterek, bu gelişmeler üzerine, gerekli önlemleri aldığı bilinen Yunan makamlarıyla temas halinde olduklarını dile getirdi.

Ünal, "Bombalı paketlerin yabancı ülkelere de gönderilmiş olduğu dikkate alındığında tüm kurum ve kuruluşlarımızın, ayrıca özel kurye şirketlerinin uygun görecekleri ilave tedbirleri almaları ihtiyatlılık gereği yararlı olabilecektir" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem