"Dış işler ve PKK diyordu şimdi ise..."

MHP Lideri Devlet Bahçeli Taksim olayları ile ilgili konuştu. Bahçeli Erdoğan'a yine sert sözlerle yüklendi.Taksim Gezi Parkı'nda toplanarak özgürlük alanlarına yönelik tahripkar politikaları reddeden ve internet üzerinden organize olan gençler ülkenin si

"Dış işler ve PKK diyordu şimdi ise..."

MHP Lideri Devlet Bahçeli Taksim olayları ile ilgili konuştu. Bahçeli Erdoğan'a yine sert sözlerle yüklendi.

Taksim Gezi Parkı'nda toplanarak özgürlük alanlarına yönelik tahripkar politikaları reddeden ve internet üzerinden organize olan gençler ülkenin siyasi ekonomik yapısını etkilemiştir. Mesele ağaç meselesi değildir. Ağaç bahanedir. AKP'nin kusurlu demokrasi algısı, dayatmacı uslübu kırılmaya neden olmuştur.
 
Erdoğan'ın başkanlık beklentisi Taksim'de gençliğin hisarına çarpmıştır. AKP demokrasiyi satır aralarında hatırlamıştır. Bu iktidarla büyüyen gençlik bu olanlara duyarsız kalmamıştır. Bunların çoğunun siyasi grup ve partiye mensup olmadığı çalışmalarla ortaya çıkmıştır.
 
Herkesin dikkat etmesi gereken Türkiye'nin şekillendiği geleceğinin belirlendiği yer sokak araları olmamalıdır. AKP'nin sorunluluk içinde hareket etmesi ve yangın genişlemeden makul tedbir genişletmesi ciddiye alması gereken görevdir.
 
ERDOĞAN'IN ÜSLUBU SABIR TAŞINI ÇATLATMIŞTIR
 
Bu durum siyasetten ekonomiye kadar bir çok alanı etkilenmiştir. Biriken kırgınlıklar Taksim Gezi Parkı'nda patlamıştır. Başbakan'ın kırıcı tavrı üslubu sabır taşını çatlaşmıştır. Fitili ateşlenen karmaşanın söndürülmesi Türkiye'nin yararınadır.
 
Biliyoruz ki AKP'nin kenarda bıraktığı insanların şikayeti artmıştır. Erdoğan çizmeyi aşmıştır. Vandallıktan beslene beslene 10 yıl 7 ayı doldurmuştur. Başbakan'ın gelişi güzel konuşması gündem oluşturmak için yapığı açıklamaları Türkiye'nin kaldıramadığı yüke dönüşmüştür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem