Dinleme yapan 5 polis açığa alındı!

Edinilen bilgiye göre, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, Ahmet Özal ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon konuşmasını usulsüz dinledikleri ve kaydettikleri belirlenen Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünd

Dinleme yapan 5 polis açığa alındı!

Edinilen bilgiye göre, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, Ahmet Özal ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon konuşmasını usulsüz dinledikleri ve kaydettikleri belirlenen Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli 5 polis memuru açığa alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcısı Alper Türközmen'in hazırladığı iddianamede, söz konusu 5 polis memurunun, Ahmet Özal ile Başbakan Erdoğan'ın telefon konuşmasını dinledikleri ve kaydettikleri gerekçesiyle "gizliliği ihlal" suçundan cezalandırılması talep ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler