Dink davasında yetki şoku!

HSYK, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Mehmet Ergül ile Selim Berna Altay'ın kendi talepleri doğrultusunda 'özel' yetkilerini kaldırdı.Daha önce Balyoz Soruşturmasını yürüten Mehmet Ergül, geçtiğimiz günlerde yeni kurulan Ağır Ceza Mahke

Dink davasında yetki şoku!

HSYK, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Mehmet Ergül ile Selim Berna Altay'ın kendi talepleri doğrultusunda 'özel' yetkilerini kaldırdı.

Daha önce Balyoz Soruşturmasını yürüten Mehmet Ergül, geçtiğimiz günlerde yeni kurulan Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşma savcısı olarak görevlendirilmişti.

Hrant Dink suikasti soruşturmasını yürüten Selim Berna Altay da yaklaşık 8 yıldır İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görev yapıyor. Her iki savcının da İstanbul Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem