Dinçöz'ün sapığına 2 yıl hapis!

Şarkıcı Petek Dinçöz ve eski eşi Can Tanrıyar, Uçankuş Medya Yayıncılık Hizmetleri Şirketi’ne ait telefondan kendilerini sık sık arayıp, hakaret ettiğini ileri sürdükleri Ali K. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulundu.Savcılığın sor

Dinçöz'ün sapığına 2 yıl hapis!

Şarkıcı Petek Dinçöz ve eski eşi Can Tanrıyar, Uçankuş Medya Yayıncılık Hizmetleri Şirketi’ne ait telefondan kendilerini sık sık arayıp, hakaret ettiğini ileri sürdükleri Ali K. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulundu.

Savcılığın soruşturma sonucunda hazırladığı iddianamede, Ali K.’nın, Dinçöz ve Tanrıyar’ı şirkete ait telefondan arayarak hakaret ve tehdit ettiği yer aldı.

Ali K.’nın, Petek Dinçöz telefona çıktığında ‘Seni kurtaracağım, sen benim olacaksın’ dediği, Can Tanrıyar telefonu açtığındaysa küfür ettiği belirtildi. İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde açılan davada, Petek Dinçöz ve Tanrıyar’ın sükûnunu bozarak, onur, şeref ve saygınlıklarını rencide ettiği gerekçesiyle Ali K.’nın 2 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler