Dilenmek için bu kılığa girdi

Kepez ilçesi Yeni Hal Kavşağı’nda dilencilik yapıldığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı dilenci timleri, harekete geçti. Kavşağa gelen ekipler, tekerlekli sandalyede oturan ve onu ittiren iki kadını tespit etti. Şahısların ilk

Dilenmek için bu kılığa girdi

Kepez ilçesi Yeni Hal Kavşağı’nda dilencilik yapıldığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı dilenci timleri, harekete geçti. Kavşağa gelen ekipler, tekerlekli sandalyede oturan ve onu ittiren iki kadını tespit etti. Şahısların ilk önce normal vatandaş olduğunu düşünen ekipler, incelemelerinde tekerlekli sandalyede oturan kişinin 28 yaşındaki Cumali K. olduğunu belirledi. Kadın kılığına giren oğlunu dilendirme rolünü üstlenen anne Meryem K.(62) ise olayı gülerek karşıladı.

Başörtüsü takıp şalvar giyen Cumali K.’ın ifadesinde vatandaşların sakat kadınlara daha çok para verdiklerini ve bu nedenle kadın kılığına girmeyi planladıklarını söylediği öğrenildi. Anne oğlun bu şekilde yaklaşık 5-6 aydır dilendiklerini ve haklarında bir çok kez işlem yapıldığı belirtildi. Üzerilerinde yaklaşık 100 TL çıkan, anne oğul bir kez daha işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem