Dilenci saymakla bitiremedi

Ramazan'ın gelmesi ile Atatürk Caddesi'nde dilenen yaşlı bir kişi, ara sokakta yemek molası verip yanında getirdiği poğaçasını yerken, geniş cepli yöresel şalvarın cebinden çıkardığı bozuk paraları saymaya başladı. Bir süre sonra bozuk paraları kaldıran d

Dilenci saymakla bitiremedi

Ramazan'ın gelmesi ile Atatürk Caddesi'nde dilenen yaşlı bir kişi, ara sokakta yemek molası verip yanında getirdiği poğaçasını yerken, geniş cepli yöresel şalvarın cebinden çıkardığı bozuk paraları saymaya başladı.

 

Bir süre sonra bozuk paraları kaldıran dilenci, ardından çıkardığı kağıt paralarını desteleyip uzun süre saydı. Dilencinin yanına yaklaşan bir esnaf da ona para bozdurdu.



Dilenci paralarını sayıp bir sigara içtikten sonra dilenmek için tekrar ana caddeye çıktı. Kaç lira topladığını ve adını söylemeyen dilenci, kısa sürede gözden kayboldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem