Dikkat..! Meteorolojiden kar uyarısı..

Yapılan son değerlendirmelere göre; doğu bölgelerimizde devam eden yağışlara ilave olarak güney ve batı kesimler ve iç bölgelerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.KAR GELİYOR!Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sabah ilk saa

Dikkat..! Meteorolojiden kar uyarısı..

Yapılan son değerlendirmelere göre; doğu bölgelerimizde devam eden yağışlara ilave olarak güney ve batı kesimler ve iç bölgelerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

KAR GELİYOR!

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun doğusunda, gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bursa, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kütahya ve Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Cumartesi ve Pazar günleri yurdun batı bölgelerinde hava sıcaklığı 8-10 derece arasında düşecek. Yağmurlar, hafta sonu şiddetini arttıracak. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, zamanla Marmara'da kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem