Dikkat! Bugün saat 17:00 'de kalkacak

2015 genel seçimleri YSK sitesinden seçmen sorgulama başladı bunun için ysk.gov.tr sitesine girip TC numaranızla kaydınızı kontrol etmeniz gerekiyor.  YSK'nın muhtarlıklarda askıya çıkardığı seçmen kütüğü listeleri için son gün 27 Mart, seçmen sorgulama

Dikkat! Bugün saat 17:00 'de kalkacak

2015 genel seçimleri YSK sitesinden seçmen sorgulama başladı bunun için ysk.gov.tr sitesine girip TC numaranızla kaydınızı kontrol etmeniz gerekiyor. 

YSK'nın muhtarlıklarda askıya çıkardığı seçmen kütüğü listeleri için son gün 27 Mart, seçmen sorgulama yaparak kaydınız yoksa işlem yaptırmanız gerekiyor. Seçmen sorgulama işlemini internet üzerinden ysk.gov.tr sitesinden de yapabiliyorsunuz.

Seçmen listelerinde adı olmayanlar 2015 genel seçimlerinde oy kullanamayacak.

Yüksek Seçim Kurulunun  açıkladığı seçim takvimi kapsamında, yurt içi ve yurtdışı seçmen listeleri saat 08.00'den itibaren askıya çıktı.

YSK’nın internet sitesinden seçmen bilgileri bugünden itibaren sorgulanabilecek. Seçmen listeleri 27 Mart'a kadar askıda kalacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler