DHKP-C hangi ülkeden destek alıyor

 Terör örgütü DHKP-C’nin son bir yılda düzenlediği 4 kanlı eylem Yunanistan gerçeğini ortaya çıkardı. Emniyet Genel Müdürlüğü, 15 silahlı ve bombalı saldırıyı gerçekleştirenlerin, Yunanistan’da örgüt adına faaliyet gösteren teröristler olduğunu tespit ett

DHKP-C hangi ülkeden destek alıyor

 

Terör örgütü DHKP-C’nin son bir yılda düzenlediği 4 kanlı eylem Yunanistan gerçeğini ortaya çıkardı.
 
Emniyet Genel Müdürlüğü, 15 silahlı ve bombalı saldırıyı gerçekleştirenlerin, Yunanistan’da örgüt adına faaliyet gösteren teröristler olduğunu tespit etti.
 
ADALARDAN ŞEHİRMERKEZLERİNE
 
Teröristlerin Yunan adaları üzerinden Ege kıyısındaki illerimize giriş yaptığı belirtildi. Raporda, teröristlerin daha sonra otobüs ya da trenle eylemin gerçekleştirileceği illere gittikleri ifade edildi.
 
Rapora göre, 2012 ve 2013’te İstinye Polis Merkezi’ne yönelik saldırı, Avcılar’da bir polis memurunun yaralanması, Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi’nin yanı sıra ABD Büyükelçiliği’ni hedef alan canlı bomba saldırılarında DHKP-C’li teröristlerin Yunanistan’dan geldiği kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem