Devriye gezen polise saldırı

Okmeydanı’nda devriye gezen polis ekiplerinin üzerine ateş açıldı. Olayda ilk belirlemelere göre bir polis memuru ile bir vatandaş yaralandı.Alınan bilgiye göre, maskeli oldukları öğrenilen zanlılar, devriye gezen polislerin üzerine ateş açtı. Olayda, ilk

Devriye gezen polise saldırı

Okmeydanı’nda devriye gezen polis ekiplerinin üzerine ateş açıldı. Olayda ilk belirlemelere göre bir polis memuru ile bir vatandaş yaralandı.

Alınan bilgiye göre, maskeli oldukları öğrenilen zanlılar, devriye gezen polislerin üzerine ateş açtı. Olayda, ilk belirlemelere göre bir polis memuru ile T.G. (23) isimli bir genç yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir polis helikopteri de havadan bölgeyi abluka altına aldı. Olay yerinde polisin incelemeleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem