Devrimci Karargah'da gelişme!

Devrimci Karargah örgütüne yönelik davada 14 kişi tutuklandı, 5 kişi serbest kaldı..

Devrimci Karargah'da  gelişme!

İstanbul'da "Devrimci Karargah" adı altında düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 19 kişiden 5'i serbest bırakılırken, 14 kişi ise "örgüt üyesi" oldukları iddiası ile tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler tarafından geçtiğimiz Salı günü İstanbul'da pek çok adrese yapılan baskınlar sonucu ve Antalya'da "Devrimci Karargah" üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 19 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı İsmail Tandoğan tarafından sorgulanan ve aralarında Halkların Demokratik Kongresi (HDK) delegesi ve Türkiye Gerçeği dergisi editörü Mehmet Güneş'in de bulunduğu 19 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 19 kişiden 5'i serbest bırakılırken, 14 kişi ise "örgüt üyesi" oldukları iddiası ile tutuklandı. Tutuklanan 14 kişi Metris Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler