Devlet Hastanesinde Korku dolu anlar

 Yangın, saat 14.15 sıralarında Keşan Devlet Hastanesi B Blok girişindeki merdivenlerin altında bulunan depoda çıktı. Depoda bulunan ve kullanılmayan yatak, sedye ve hastane malzemeleri, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Kısa sürede büyü

Devlet Hastanesinde Korku dolu anlar

 

Yangın, saat 14.15 sıralarında Keşan Devlet Hastanesi B Blok girişindeki merdivenlerin altında bulunan depoda çıktı. Depoda bulunan ve kullanılmayan yatak, sedye ve hastane malzemeleri, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle çıkan dumanlar tüm hastaneyi sardı. Yangın nedeniyle hastanede bulunan hastalar, personel ve vatandaşlar panikle kendilerini dışarıya attı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü.
 
Yangına müdahale sırasında hastane içerisinde bulunan vatandaşlar da olayı pencereden korku dolu gözlerle izledi. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi. Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Nurettin Alparslan, hastane merdivenlerinin altında bulunan depoda kullanılmayan malzemelerin muhtemelen atılan sigara izmaritinden dolayı yandığını ifade ederek yangının büyümeden söndürüldüğünü söyledi. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler