Devlet Bahçeli öyle bir laf etti ki...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hükümet programı çerçevesinde kendisine yöneltilen eleştirilere ''akılcı, doğru, sağlıklı cevap vermekten kaçındığını'' savunarak, ''Konuşmasında ciddiye alınacak bir taraf göremedim'' de

Devlet Bahçeli öyle bir laf etti ki...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hükümet programı çerçevesinde kendisine yöneltilen eleştirilere ''akılcı, doğru, sağlıklı cevap vermekten kaçındığını'' savunarak, ''Konuşmasında ciddiye alınacak bir taraf göremedim'' dedi. AK Parti ve CHP arasındaki mutabakatı da değerlendiren Bahçeli, CHP'nin yemin etmesi için oluşturulan bir metin olduğunu ve Erdoğan'ın konuşmasıyla bu anlaşmanın sona erdiğini iddia etti. Bahçeli açıkça konuşmadı ama CHP'nin oyuna geldiğini ima etti!

Bahçeli'ye, TBMM'den ayrılırken Erdoğan'ın Hükümet programı üzerinde eleştirileri yanıtladığı konuşması soruldu.

Erdoğan'ın, Hükümet programı çerçevesinde kendisine yöneltilen eleştirilere, ''akılcı, doğru, sağlıklı cevap vermekten kaçındığını, demagojiyle, iftara ve yalanlarla kendilerini aklamaya çalıştığını'' savunan Bahçeli, ''Bunu da alışkanlık haline getirmiş. Konuşmasında ciddiye alınacak bir taraf göremedim'' diye konuştu.

Bahçeli, Erdoğan'ın, ''Türkiyeliyim demekten rahatsız olmuyorum'' dediğinin anımsatılmasına, ''Zaten eskiden beri söylüyor. Kendisinin, kendi kendini tanımı da buna yabancı değil'' karşılığını verdi.

MUTABAKAT, AKŞAM BOZULDU İDDİASI...

AK Parti ile CHP arasında bugün varılan mutabakatın sorulması üzerine Bahçeli, ''Gündüz mutabakat, akşam bozulmuş oldu. İçeriği, sınırları çok net olmayan, Mecliste yemin töreni için yeni bir yol gösterici bir işaret fişeği olmuş o. Onun haricinde bir özellik olmadığını, Sayın Başbakan da bu protokolü dikkate almadığını ifade ettiler. Zannediyorum sorun CHP ile AKP'nin arasındadır'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem