Dev firmalar o bölgenin peşinde

Trabzon’a kazandırılan merkezde 1185 ile 795 m2 arası değişen 5 tip iş merkezinin 18’i tamamlandı.

Dev firmalar o bölgenin peşinde

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da büyük bir sanayi bölgesi yükseliyor. Maçka Yolu üzerinde merkeze 10 km yakınlıkta bulunan Hekimoğlu Sanayi ve Lojistik merkezi neredeyse tamamlanmak üzere. 5 yılda 120 dönüm arazi doldurularak Trabzon’a kazandırılan merkezde 1185 ile 795 m2 arası değişen 5 tip iş merkezinin 18’i tamamlandı.

MERKEZDE YOK YOK

Tamamlandığında toplam 50 adet iş yerinin hizmete gireceği merkezde tam 1000 kişi çalışacak. Depoları 9 metre yükseklikte olan ve 15 metre genişliğindeki iş yerlerinde 3 katlı ofisler yer alacak. Şimdiden dev firmaların dikkatini çeken ve çoğu 5 yıllığına kiralanan merkezde 24 saat güvenliğin yanı sıra sosyal tesisler de bulunuyor. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü noktada sanayi bölgelerinin en fazla sorun yaşadığı elektrik sıkıntısı asla yaşanmayacak. İş yerlerinde TIRlar için manevra noktaları bile bulunuyor.

ÖNEMLİ BİR AÇIĞI KAPATTIK

Hekimoğlu Sanayi ve Lojistik merkez Trabzon’un önemli bir eksiğini kapatacak. Hekimoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, “Önemli firmalarla görüşmelerimiz sürüyor. Seçici davranıyoruz. Şu ana kadar anlaştıklarımız var. 200’den fazla firma ile görüşmelerimiz sürmektedir. Trabzon’un en büyük sorunu lojistik merkez eksikliğiydi. Fakat biz bunun bir bölümünü çözdüğümüzü düşünüyoruz. Hekimoğlu ailesi olarak kentimizin menfaatleri doğrultusunda elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

PROFESYÖNEL EKİP ÖN AÇIYOR

Lojistik merkezde yapılacak kiralamalarda profesyonel ekibiyle Saral Gayrimenkul, yatırımcıların hayallerini gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfediyor. Her türlü detayı yatırımcıyla paylaşan Saral Gayrimenkul ekibi, en ince ayrıntısına kadar görsel ve animasyonlarla da destekleyerek brifingler verip, hem yatırımcının önünü açıyor hemde yol gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler